Καυσόξυλα Βουλγαρίας

June 6, 2012 in καυσόξυλα Βουλγαρίας by Βιομάζα

Καυσόξυλα χονδρικής για επαγγελματίες

Δρυς και οξιά : 60 €  ο τόνος

Καυσόξυλα Βουλγαρίας στης καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η εταιρεία μας πουλάει καυσόξυλα δρυς και οξιά με διαστάσεις μέτρου στην έδρα μας στην Σόφια.

Τιμές στην έδρα μας (Σόφια-Βουλγαρίας)

ΔΡΥΣ ή ΟΞΙΆ:      60 €  ο τόνος

Η τιμή είναι για φορτηγό 24 τόνων.

Παράδοση στην Θεσσαλονίκη:   75  ευρώ ο τόνος.

Πως γίνετε η πληρωμή?

Όσοι πελάτες είναι εταιρείες και ενδιαφέρεστε να αγοράσετε καυσόξυλα η πληρωμή γίνετε με τον ακόλουθο τρόπο:

Στείλτε στο email: alfa17@mail.com την πρόθεση σας να αγοράσετε ξύλα, γράφοντας τα ακριβή στοιχεία παράδοσης, τιμολόγησης, και επικοινωνίας – κινητό τηλέφωνο. Θα λάβετε email από εμάς με τον τραπεζικό λογαριασμό όπου πρέπει να κάνετε την κατάθεση των χρημάτων. Σε 4-5 ημέρες το αργότερο τα καυσόξυλα θα είναι στην αποθήκη σας.

Καυσόξυλα από τη Βουλγαρία πωλούνται στην Ελλάδα και ζεσταίνουν τα Ελληνικά νοικοκυριά αφού το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα ύψη και ξύλα στα Δασαρχεία υπάρχουν ελάχιστα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα κάθε χρόνο να καίμε τα Ελληνικά δάση. Τώρα θα αγοράζουμε ξύλα από την Βουλγαρία!

Με 60 ευρώ τον τόνο, αγοράζεται καυσόξυλα, και ζεσταίνεται όλο το σπίτι σας, για όλη την χειμερινή περίοδο !

καυσόξυλα βουλγαρίας

Οι Έλληνες ξυλέμποροι αγοράζουν στο 80% Βουλγαρική ξυλεία και την μεταπωλούν. Από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο βουλγαρικά φορτηγά μεταφέρουν καυσόξυλα και ξεφορτώνουν στης αυλές των σπιτιών. Να τι μας είπε ο Γιώργος από την Αθήνα:

– Μαζί με τον κουμπάρο και 2 φίλους μου, αγοράσαμε καυσόξυλα από την Βουλγαρία. Στην Ελλάδα το πετρέλαιο πήγε στα ύψη και οι λύσεις είναι δυο. Η θα καίμε ξύλα στην σόμπα, ή στο τζάκι, ή θα αγοράσουμε καυστήρα πέλλετ και θα καίμε πελέτες. Το πετρέλαιο τελείωσε και είναι ασύμφορο πλέον ως μέσω θέρμανσης, ακόμη περισσότερο σε αυτήν την κρίση. Έτσι φέραμε 2 φορτηγά καυσόξυλα δρυς από την Βουλγαρία και τον χειμώνα θα ζεσταινόμαστε στην μισή τιμή από το πετρέλαιο. Του χρόνου θα αλλάξουμε το συμβατικό τζάκι με ενεργειακό και θα καίμε pellet.

Καθαρά, οικολογικά, φθηνά και αξιόπιστα!.

Τα καυσόξυλα είναι φθηνά!

Το παράδειγμα του Γιώργου ακολουθούν δεκάδες Έλληνες, παρόλο που τα ξύλα έχουν χαμαλίκι και βρωμιά. Πρέπει να τα συγκεντρώσεις σε ένα μεγάλο χώρο, υπόστεγο όπου δεν θα βρέχονται, να τα κόψεις με κορδέλα, στης διαστάσεις που θέλεις και μετά να τα σκίσεις με τσεκούρι όπως και να ετοιμάσεις προσανάμματα. Τα καυσόξυλα είναι φθηνά και ζεσταίνουν όλο το σπίτι, σε τιμές που κανένα άλλο είδος θέρμανσης δεν μπορεί να κάνει.
Να τι δήλωσε η πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ξυλεμπόρων Ξάνθης, Χρυσούλα Γρηγορίου, στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»: “Πωλητές ξύλων, τριγυρνούν στα καφενεία των χωριών στην ελληνική επαρχία, και πουλάνε καυσόξυλα από τη Βουλγαρία με 80 ευρώ τον τόνο”.  Στην Ελλάδα η αγορά ενός τόνου καυσόξυλων κοστίζει από 110 έως και και 150 ευρώ. Έτσι ή ξυλεία φτάνει στα σπίτια των πελατών με βουλγάρικες νταλίκες.

Πέλλετ

Η πιο σωστή λύση για θέρμανση είναι οι καυστήρες πέλλετ. Είναι καθαρά, είναι συσκευασμένα, δεν έχουν την βρωμιά, κουβάλημα, κόψιμο, σκίσιμο, αποκομιδή στάχτης κάθε μέρα των καυσόξυλων. Γεμίζεις τον ντεπόζιτο του καυστήρα, και εκείνος αυτόματα καίει όση ποσότητα χρειάζεται. Η στάχτη που μένει είναι ελάχιστη. Η αγορά καυστήρα είναι το μεγάλο κόστος καθώς και η εγκατάσταση, όμως αυτό είναι ένα κόστος που το επωμίζεσαι μια φορά. Μετά απολαμβάνεις ζέστη και άνεση σε όλο το σπίτι σου για όλη την διάρκεια του χειμώνα.